Verantwoordelijke | Fietsencentrum Mobiel

Mobiel is een vzw te Kortrijk die de doelstelling heeft meer fietsen in het straatbeeld te krijgen en mensen (opnieuw) aan het fietsen te zetten. Hieromtrent biedt Mobiel een uitgebreide dienstverlening aan m.b.t. fietsen: fietsverhuur, fietsherstel, verkoop van alle types fietsen, toeristische activiteiten, bewaakte fietsenstalling, fietspunt…

Ben je gepassioneerd door fietsen? Heb je een zesde zintuig voor wat de klant wil en organiseer je de activiteiten en je team als een echte ‘wegkapitein’? Smeer dan maar je kuiten, neem een slok en steek een tandje bij, want je zou wel eens de nieuwe verantwoordelijke van ons fietsencentrum kunnen worden.

FUNCTIE-INHOUD

De verantwoordelijke draagt de eindverantwoordelijkheid voor zowel het commerciële als de operationele werking van het fietsencentrum.
Dit omhelst onder andere:

  • Plannen en organiseren van medewerkers en middelen teneinde een vlotte dagelijkse werking te verzekeren en een perfecte service te bieden aan de klant. Je werkt hierbij systemen en procedures uit in functie van een vlotte en efficiënte werking.
  • Stimuleren en sturen van de samenwerking tussen de fietswinkel, het atelier en de servicemedewerkers. Je bent een teamspeler die de reeds aanwezige competenties verder kan sturen. Je brengt dynamiek in de verschillende teams en je probeert de werking goed op elkaar af te stemmen.
  • Commercieel en technisch opvolgen van de organisatie in nauwe samenwerking met de afdelingsverantwoordelijken die aan jou rapporteren. Je bewaakt de kwaliteit van de dienstverlening om te voldoen aan de verwachtingen en de behoeften van de klant en de medewerkers.
  • Verder uitbouwen van het fietsencentrum, meer bepaald: het zoeken naar en ontwikkelen van nieuwe activiteiten, markten en partnerschappen. Je hebt hierbij feeling voor de sociale opdracht van de organisatie en je weet deze te combineren met een technische omgeving.

De verantwoordelijke van het fietsencentrum rapporteert aan en werkt nauw samen met de algemeen directeur van de Deltagroep en met de ondersteunende stafmedewerkers.

PROFIEL

We zoeken een sociaal ingesteld iemand:

  • Je bent gepassioneerd door de fiets in zijn totaliteit en beschikt over een goede technische kennis van fietsen en fietstechniek.
  • Je beschikt over een flinke portie verantwoordelijkheidszin, je kan plannen, organiseren en problemen systematisch en kordaat aanpakken.
  • Je kan terugvallen op een aantal specifieke leiderschapscompetenties: coachen, bijsturen, samenwerking stimuleren, strategisch en resultaatgericht handelen.
  • Je bent sterk gemotiveerd om verantwoordelijkheid op te nemen in de context van een maatwerkbedrijf.
  • Je spreekt vlot Nederlands en hebt een goede PC kennis.

AANBOD

Een interessante, gevarieerde job in een gezond en mensgericht bedrijf.
Je krijgt de kans om het fietsencentrum te leiden en een toekomstrichting uit te zetten.

Praktisch: tewerkstellingsplaats Kortrijk; voltijds contract (40u/week) onbepaalde duur

INTERESSE?

Mail uw motivatiebrief en een volledige CV t.a.v. Sylvie D’Hondt, naar: vacature@deltagroep.be met vermelding van “Verantwoordelijke fietsencentrum”.

Scroll Up