JOB BIJ DELTAGROEP

MAAK HET VERSCHIL ALS
VERANTWOORDELIJKE MARKETING & COMMUNICATIE

Ben je overtuigd dat je met gerichte marketing en communicatie kan bijdragen tot meer circulariteit? Wil je meer mensen overtuigen dat hergebruik de norm moet zijn? Wil je meer mensen op de fiets zetten?  Maak dan het verschil als marketing- en communicatieverantwoordelijke voor Deltagroep. 

Je staat in voor de marketing, communicatie en promo voor de diverse activiteiten binnen de Deltagroep, waarvan het grootste aandeel de inzameling en verkoop van herbruikbare goederen voor De Kringloopwinkel betreft.

Zo maak je het verschil

 • Je adviseert de directie bij strategische marketing- en communicatiekeuzes.

 • Je vertaalt de commerciële strategie in een operationeel marketingplan, een jaarlijks communicatieplan en eventueel bijkomende initiatieven.  Dit voor de diverse activiteiten van de drie organisaties en voor het groepsimago. Je zorgt dat de organisatie een wervend verhaal naar buiten brengt. Hiermee positioneer je onze organisaties top of mind bij de juiste doelgroepen.

 • Je realiseert het communicatieplan en doorlopende marketingactiviteiten in samenwerking met grafisch onderlegde collega’s, andere beleidsmedewerkers en/of leidinggevenden, en externe partners.

 • Voorstellen uitwerken (met externe of interne partners) en directie adviseren voor het bepalen van de visuele identiteit, campagneconcepten, strategische keuzes, … 

 • Het opmaken van het jaarlijks communicatieplan en bijhorende budgetten, dit plan realiseren en zowel de inhoud als de timing als het budget opvolgen, het communicatieteam inhoudelijk sturen, coördinatie van projecten zoals evenementen, beheren en organiseren van sponsoring en externe vragen ivm communicatie (zoals bedrijfsbezoeken van groepen, externe infostands, …)

 • Daarnaast omvat de rol het beheer van communicatiekanalen zoals sociale media en websites, het verzorgen van redactionele inhoud (bijvoorbeeld van persmededelingen, het jaarmagazine,…), het meten van klanttevredenheid, realiseren van winkelcommunicatie, employer branding, vertegenwoordiging in externe communicatiewerkgroepen, en ondersteuning van interne communicatie-initiatieven.

Daarom maak jij het verschil

 • Je snapt hoe je de commerciële strategie en een gewenst imago met de juiste boodschap in de markt of in de publieke opinie zet, en wat de beste kanalen daarvoor zijn; je hebt daar ook meerdere jaren relevante ervaring mee.
 • Je hebt een sterk gevoel voor het raken van de juiste snaar in communicatie; je spreekt en schrijft heel vlot; ook jouw gevoel voor gepast beeldgebruik en de juiste look & feel is sterk ontwikkeld.
 • Je bent gedreven en gebeten om initiatief te nemen, en je kan soepel nieuwe ideeën voortbrengen binnen een gegeven context (waaronder gegeven commerciële strategie en waardepropositie, communicatiedoelgroepen, en extern uitgewerkte campagneconcepten) .
 • Je kan mensen aansturen en projecten van begin tot eind in handen nemen en afwerken.
 • Je bezit minstens een Bachelor diploma richting communicatie en/of marketing.

Waarom je bij ons het verschil wil maken

 •  voltijds contract onbepaalde duur;

 • Plaats van tewerkstelling: Heule.

 • de kans om een belangrijke maatschappelijke bijdrage te leveren via de sociale en milieudoelstellingen van de organisatie;we stimuleren aanvullende opleidingen en vormingen.
 • extra verlofdagen volgens leeftijd;
 • gepaste verloning volgens intern barema;
 • motiverende en enthousiasmerende werksfeer in een dynamisch sociaal bedrijf;

INTERESSE?
SOLICITEER VANDAAG NOG!

Choose FilesNo Files ChosenAccepted file types: pdf, doc, docx, pages. Max. file size: 1 MB

EEN ANDERE FUNCTIE
BIJ DE KRINGLOOPWINKEL?